HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Új demóparty a láthatáron

2015.02.22. 22:36 Travis.CG

Azt gondolom, a magyar demoscene ismét felszálló ágban van. 2010-ben két party volt csak nálunk. Function-ön négy demó indult, kettő 4k és kettő 64k introval. Elég nagy pangás volt, a depresszión egyedül az Experience segített, ahol megnézhettük az adott év legjobbjait és beszélgethettünk kicsit. Rákövetkező évben volt egy Busodore is a megszokott rendezvények mellett, de az csak egy fellángolás volt.

2012 érdekes fordulatot hozott. Az Experience belépett a partik sorába. Function-ön 11 demót nézhettünk végig. Egy évvel később csak egyel volt kevesebb demo, de már olyan nagy nevek is képviseltették magukat, mint a Fairlight.

Idén pedig még egy party lesz, a QB! A Cybernetic geneticsnek is van némi része benne, mert Betasector a szervezők között van. Ha a régi partik idén is megrendezésre kerülnek, az azt jelenti, hogy 2015-ben négy party várható. Csak győzzük release-el!

Szólj hozzá!

Címkék: demoscene

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr257206107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása