HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Cseppet sem objektíven: QBParty 2015

2015.05.31. 22:50 Travis.CG

Nagyon szerettem volna eljutni a QB Partyra, de a család mattot adott. Bármit ügyeskedtem, csak újabb gondok keletkeztek, míg végül beláttam, a Sülysápi kalandból nem lesz semmi.

Rengeteg kategória volt, minden kategóriában kevés indulóval. Amolyan alibi releasek voltak, mert elég sok aggasztó hír érkezett és nem volt biztos, hogy a zöldfülű csapat megbírkózik a feladattal. De megbírkóztak vele. Improvizáltak, alkalmazkodtak és elhárítottak.

Archie Lego emberei immár harmadszor lépnek színre. Most a változatosság kedvéért videóban nézhetjük, amint elnáspángolják egymást. A Los Angeles Lamers videotárában akad még be nem mutatott PC zúzás. Ebből láthatunk egy újabb csokrot.

A Stellar kellemes meglepetés volt. Nem akart túl nagyot szólni, de nem is adta alá a minőséget.

A Bandwagon kicsit raymarching tutorial szagú, de azért egyszer nézhető. A szervezők angol tudása állítólag hagyott némi kívánni valót maga után, ez szolgált a következő intró alapjául:

 A Fresh!Mindworkz ismét robotozott egyet. GoProval felvett felvételt utómunkáztak valós időben. Ami viszont meglepetés volt nekem, az a Low az Ümlaüt Designtól.

Minden részében nagyon ott van és Gargaj egyedül csinálta. Általában ezek a demói grafikai szinten gyengébbek szoktak lenni, de itt egyáltalán nem ez volt a helyzet. Végezetül álljon itt Nagz élménybeszámolója 2 és fél percben:

Szólj hozzá!

Címkék: demoscene

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr197499858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása