HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Hello Sanger

2015.08.31. 01:59 Travis.CG

Az utóbbi időben elég nehezen jelentek meg tartalmak a blogon. Ennek nem az volt az oka, hogy már nincs miről írni, esetleg elfáradtam. Mint azt sok olvasóm már tudja, szeptembertől a Sanger intézetben folytatom a munkát a Pre-Cancer csoportban. Mivel a családnak egy új életet kell felépíteni, ez többlet munkát jelentett nekem. Még nem tudom, mikor lesz internet, megfelelő számítógép és blog alapanyag, ezért várhatóan egy hónapig nem írok új posztot.

De van egy jó hírem! A kijutás folyamatáról írtam pár posztot, amit időzítve fog megjeleníteni a rendszer. Tehát lesz olvasnivaló, csak nem demó, programozás vagy bioinformatika tárgykörben. (Igen, a villanybojler javításról sem lesz semmi.)

Nézzétek el, ha nem reagálok minden kommentre azonnal és a levelekre is későn válaszolok.

Szólj hozzá!

Címkék: életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr997747194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása