HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Vizelet dinamika

2015.11.09. 00:22 Travis.CG

A kutatóknak sem kell a hülyeségért a szomszédba menniük. A Sangerben minden pénteken megy egy köremail cikkekről, ami érdekelheti az itt dolgozókat. Külön ki szokták emelni, ha az eredmények itt születtek és egyszerű tematikába rendezik azokat.

Van egy "egyéb" szekció, ahol nemrég ezen akadt meg a szemem. Először azt hittem, valami vicc az egész és Ig Nobel-díja hajaznak a szerzők, de ahogy olvastam a cikket, tényleg belemerültek a témába. Persze csak képletesen.

Röviden arról van szó, hogy kutatók egy csoportja munkaidőben vizelő állatokat nézett a YouTube-on. Azután vizelő állatokat filmeztek méreg drága kamerával, végül matematikai modelleket állítottak fel.

Konklúziójukban kiemelték, hogy a húgycső alakja befolyásolhat egyéb biológiai aktivitást is, például az ejakulációt, úgyhogy méltán reménykedhetünk, hogy további érdekfeszítő tanulmányok jelenhetnek meg a szerzőktől.

Szólj hozzá!

Címkék: filozofálás

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr27986263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása