HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Ejnye-bejnye

2017.12.02. 23:51 Travis.CG

Már megint rosszalkodtatok, gyerekek? Nem megmondtam, hogy rendesen publikáljatok! Mondtam nektek, hogy tegyétek fel a kódot GitHubra. Milyen kódot? Hát amiről a drágalátos cikketek szól!

Nem, gyerekek, nem azt kértem, hogy tegyetek egy GitHub linket a cikkbe, mert az olyan nagyfiús. A GitHub nem arra való, hogy SVG képeket rakjatok ki, hanem a forráskódot. Tudjátok, megismételhetőség és a többi dolog, amit már kiscsoportban is gyakoroltunk. Így a többi gyerek nem tud játszani a programotokkal.

Van letöltési link? Hol, drágaságaim? A wiki oldalon? Had nézzem csak! Jaj, gyerekek, még mindig nem tudom letölteni, mert itt egy link van az intézet weboldalára, ahol még egy újabb email írása után kapjuk meg a programot. Ez nagyon nincs rendben!

De ha már itt vagyunk a wikin, akkor írjátok le rendesen: Tuxedo pipeline és mellőzzétek a kiscsoportosokra jellemző "a többi eszközt nehéz nem emberi fajokra beállítani", mert tiéteket jelenleg nem lehet letölteni sem. Ha már itt tartunk, azt sem tudjuk meg a wikiből, hogyan kell beállítani a ti programocskátokat. Annyira azért nem lehet egyszerű, hogy le sem kell írni.

Nem akarom hallani a kifogásokat! Ha a csoportvezetőd azt mondja, ugorj a kútba, akkor beleugrasz? A GitHub-on is láthatod a letöltéseket, nem kell eltéríteni a felhasználót.

Még mindig van problémátok? Tényleg? Amíg ezeket a hibákat ki nem javítjátok, nem kezellek benneteket felnőttnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr6813409271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása