HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Tengerészgyalogos erőnléti felmérés

2012.02.03. 15:25 Travis.CG

A hétvégén elhatároztam, hogy végigcsinálok egy tengerészgyalogos erőnléti felmérést. Nem kell komoly megpróbáltatásokra gondolni. Csak 5km futás, húzódzkodás és felülésből áll. Mindezeket a lehető leggyorsabban. A részleteket itt olvashatjuk.

A húzódzkodással kezdtem. 18-t tudtam megcsinálni. Utána szusszantam egyet, majd két perc alatt 83-szor felültem. Az első perc után tört meg a lendületem. Egy felüléshez utána már 5 másodperc kellett, de becsülettel végigcsináltam, majd két percig a földön feküdtem és csak lélegeztem. Mikor úgy éreztem képes vagyok felülni, felvettem a futócipőt és elkezdtem futni.

Három kilóméter után kezdtem kifulladni. Szerencsére ekkor jött egy lejtő, ahol újra felvettem az utazó sebességet. 27 perc 5 másodperc alatt futottam le.

A táblázat szerint egy 219 pont, ami a 27-39 éves korosztályban első osztályú eredmény. Minden esetre másnap nem éreztem magam első osztályúan. A vádlim egyetlen fájdalom csomóvá vált. Minden lépés után úgy néztem ki, mint egy hadirokkant. Nevetni nem tudtam, mert a hasamban is izomláz volt. Egyedül a húzódzkodás nem hagyott nyomot.

Ajánlom mindenkinek, mazoistáknak kötelező.

Szólj hozzá!

Címkék: sport

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr464059337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása