HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Amiga a Newtech Meetupon

2012.06.18. 09:28 Travis.CG

Charlie röviden összefoglalta a Newtech Meetupon az újgenerációs Amigák helyzetét. Az előadás kicsit spontánra sikeredett, de ez nem okozott gondot senkinek. Az előadás után megnézhettek az érdeklődők egy Efikát és egy MacBook-ot, amin MorphOS fut. Megjegyzem, ez utóbbi Magyarország egyetlen laptopja, amin újgenerációs Amiga fut.

Természetesen voltak más érdekes előadások is. Kiemelném az újra felhasználható elemekből álló műanyag préselő szerszámokat, illetve egy beágyazott rendszerek fejlesztésébe betekintést engedő előadást.

Volt egy közösségi oldalakat összefogó közösségi oldal is, aminek a létjogosultságát nem sikerült megértenem. (Bár ebben az is közrejátszhatott, hogy elég ellenségesen viseltetek a kismillió közösségi oldal irán, ami inkább elszigeteli az információáramlást, mint ténylegesen segítené, de erről egy másik posztban)

Jók ezek az összejövetelek, mert adnak egy kis kitekintést, hogy mások épp mivel próbálkoznak, milyen problémákat oldanak meg. Nekik magunkak kell kitalálni a lépéseket, mert - ahogy a mottóm is mondja - senki nem oldja meg helyettük.

Szólj hozzá!

Címkék: amiga

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr14594755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása