HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Kompatibilitás

2013.09.21. 17:00 Travis.CG

Az üzletkötők mindig is a szívem csücskei voltak. Talán azért, mert ez egy nehéz szakma és rendkívül sokrétű tudást igényel. Akikkel eddig találkoztam, azoknál sem a sokrétűség, sem a tudás nem volt meg. Mindkettőt hihetetlen magabiztossággal pótolták.

Az intézet vett egy QPCR-t és elmentem meghallgatni, mire is jó ez. Az előadók nagyon felkészültek voltak, ezért kezdtem arra gondolni, hogy a rossz tapasztalataim alapján egy hibás kép alakult ki bennem az üzletkötőkről. Nem törvényszerű, hogy mindegyikük nyomulós tuskó legyen, aki behazudik mindent a potenciális megrendelőnek.

A készülék egyébként rendkívül fejlett, még kockás füzet opciós is van benne. Mi az a kockás füzet opció? Réges régen, mikor még egy laborban csak egy PCR jutott három kutatóra és négy PhD hallgatóra, akkor a készülék mellett a kockás füzet biztosította, hogy aki használni akarta, az előre tervezhessen, tudja, mikor lesz szabad a gép.

Manapság ezt a készülék tudja, és neten keresztül küldjük rá a programot. (Nincs az, mint régen, hogy 5 programot tudott tárolni a gép, és mindig a ranglétra alján lévő dolgozó programját törölték, ha helyre volt szükség. Arról nem is beszélve, hogy sok gép nem is tárolta a programot.)

Nyilván fel is merült a kérdés, hogy a géphez adott kezelő alkalmazás milyen platformon fut? A válasz:

- Az ajánlás Windows 7-et ír elő, de én kipróbáltam Windows XP-n is, ami nem támogatott platform, és ott is futott, úgyhogy biztos megy Mac-en és Linuxon is.

Szólj hozzá!

Címkék: életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr215524890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása