HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

A Mikulás-művelet

2024.03.28. 11:14 Travis.CG

A kütyümánia ragályos. A geekek pedig mindenkit megfertőznek vele.

A lányom abban a korban van, amikor már sejti az igazságot a Mikulásról, Nyusziról és más, a gazdasági szabályokra fittyet hányó entitásokról, mégis szeretne hinni a csodában. Az ellentmondást pedig bizonyítékokkal akarja feloldani: Elhatározta, hogy rejtett kamerával videóra veszi a Mikulást.

Elkérte az egyik kamerámat, és különböző rejtekhelyeket keresett neki. Már hetekkel a nagy nap előtt tervezte, miként hajtja végre az akciót. Majd eljött a nagy nap. A kamera "forgott" és felvett valamit. Amikor a lányom meglátta, hogy az ajándékok megérkeztek, előszedte a kamerát, és visszanézte a felvételt.

Először csak az üres szobát lehetett látni. Kis idő elteltével lehetett hallani, hogy valaki közelít a szoba felé. Aztán ez a valaki lekapcsolta a villanyt. A sötétben zacskók zörögtek, és mire ismét világos lett, az ajándékok a helyükön voltak.

A lányom tucatszor megnézte a felvételt, hátha felfedez rajta valami kis apró nyomot.
- Lekapcsolta a villanyt? - kérdezte.
- Úgy látszik a Mikulás sokkal ravaszabb, mint gondoltuk - mondtam.
Nagy komolyan rám nézett:
- Apa, van infra kamerád?

Már előre félek a Húsvéttól.

Szólj hozzá!

Címkék: életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr1718365701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása