HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Ajándékok ellenségeink gyerekeinek

2019.01.02. 21:53 Travis.CG

Biztosan mindenkinek vannak olyan ismerősei, akiket utál, de valamilyen okból képtelen megszakítani vele a kapcsolatot. Például mert rokon, akik ábrázatát el kell viselnünk egy-egy nagyobb családi összejövetelnél. Ráadásul még ajándékot is kell vennünk nekik!

Természetesen ez nem akadályozza meg, hogy borsot törjünk orra alá és a szeretet ünnepét kihasználva rafinált bosszút álljunk rajta minden egyes együtt töltött percért. A trükk az, hogy hagyjuk, a gyerekeik végezzék el a - szó szerint - piszkos munkát. Nekünk nincs más dolgunk, csak eszközökkel ellátni őket.

Megmaradó buborék

Sajnos nem találtam linket róla, de létezik olyan szappanbuborék fújó, aminél a buborék nem pukkan ki földet éréskor. Helyette leereszt nagy sokára kipukkan és egy átlátszó hártyát hagy maga után, mintha valami hüllő vedlette volna le. Szőnyegbe kiválóan ragad. Sajnos porszívóval könnyen eltakarítható, ezért nem okoz elég kárt.

Kézzel festő készlet

Ezzel már nagyobb pusztítást okozhatunk. A kicsik úgyis elfelejtik megtörölni a kezüket, ha pedig felszólítjuk őket, hogy mossanak kezet, előtte még összetaperolnak mindent, míg kiérnek a fürdőszobába. Ezért is merem ajánlani. Csak a kupaknak kell lekerülni a tubusok tetejéről és máris színes pöttyök lesznek mindenhol a lakásban. Egyetlen hátrányuk, hogy vízzel könnyen lejönnek, még a ruhákban sem hagynak maradandó foltot.

Fésülködő asztal

Ha hajlandóak vagyunk többet áldozni a bosszúra, akkor vehetünk fésülködő asztalt. A szülők cipelhetik a fogás nélküli dobozt, gondolkodhatnak, hova a fenébe állítsák fel a gyerek új játékát az amúgy is zsúfolt szobában és a millió apró kiegészítő olyan könnyen elveszik, hogy órákig bömbölteti még a legjámborabb csemetét is.

A következő eszközt csak igen kegyetlen embereknek ajánlom, akik készek a Genfi Egyezményt is felrúgni, hogy szenvedni lássák ellenségüket. Jelen blog írója elhatárolódik mindenkitől, aki ilyesmivel lep meg egy gyereket.

Agyagozó készlet

Ezzel a játékkal lehetetlen tisztán játszani. Az agyag előre be van keverve, tehát kibontás után azonnal megkezdi áldásos tevékenységét. Bárki, aki hozzáér, azonnal koszos lesz. Ha megpróbálja lemosni, összekeni az egész fürdőszobát. Tíz perc átlagos játékidőre fél óra takarítás jut gyerekenként. Ha a szülő minden áron valami értelmeset akar alkotni, folyamatos víz kontaktusra kényszerül, amitől agyagos lé fog szétfolyni.

A játékhoz mellékelt motoros forgó tálcánál tökéletesebbet el sem lehet képzelni. Az agyag könnyedén belefolyik és már a második használat után beragad. Persze a csemete addigra már ismét játszani akar, így a szülő kénytelen venni még egy készletet, jóllehet már előre tudja, mi lesz az egész vége. Egyszerűen brilliáns. Bosszú lánc-reakciót idézünk elő!

A hosszú távú  hatásokról nem is beszélve. Az agyag lerakódik apró repedésekben, leülepszik a csatornarendszer kanyarulatos részeiben és mikor a szülő fellélegzi, hogy gyereke végre megunta a cserépedények gyártását, akkor jön az utóhatás. Az eldugult részek szétszedése után a szülő elszörnyedve veszi tudomásul, hogy a gyűlölt anyag még mindig tartogat meglepetéseket.

Szólj hozzá!

Címkék: életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr4314527608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása