HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

  • sdani: Sajnos nekem is hasonló érzéseim vannak az R kiszorulásával kapcsolatban. Remélem jobban fogja tar... (2024.04.29. 10:48) R meetup
  • sdani: Nagyon jók ezek a bejegyzések! Feszültséggel teli, fordulatos, mint egy jobb krimi. :D Abba ne hag... (2024.04.29. 10:35) Wgel CTF
  • sdani: @Travis.CG: Egy kis szerencse sosem árt. :D (2024.03.01. 13:19) A bioinformatika helyzete 2024-ben
  • Travis.CG: Szóval az akadémiai szféra mazochistává tett, amit a Pinephone-al élek ki? Hmm, érdekes összefüggé... (2023.10.05. 18:23) Új barátom az Informatikai titkárságról
  • Travis.CG: Túl nagy a hype körülötte, ezért túlzó elvárások vannak vele szembe. Ha a korábbi chatbotokhoz kép... (2023.02.28. 06:28) chatGPT, a bioinformatikus

Cseppet sem objektíven: Experience 2020

2020.12.28. 00:03 Travis.CG

Az Experience mindig is egy laza levezetés szokott lenni a partik sorában. Mivel idén nem remekelt a scene, a levezetés is ehhez hasonlatos volt. Csak a legelvakultabbak vették a fáradságot, hogy valamit beadjanak, ezért inkább egyéni, mint csapatversenyt láttunk. Talán ezért is voltak az intrók felülreprezentálva.

Kezdjük mindjárt az első helyezettel, az Ugyanaz mindennel. Számomra nem volt tiszta, hogy mi az, amit ugyanaz. Talán az effektek, amelyeket láttunk már néhány Fresh!Mindworkz produkcióban? Ki tudja? Klasszikus demó annak minden előnyével és hátrányával.

A második Trixy volt, egy 256 byte intró Abaddontól. Ez egy nagyon kedves intró, jó ötlettel, kiváló kóddal. Ez egy igen stílusos búcsúzás az évtől, mert nem túl bonyolult, mégis magával ragadó.

Tifeco ismét egy Demojoe intróval örvendeztette meg a nézőket. Mivel a sztoris alkotásokat előnybe részesítem, ezért majdnem ezt tettem volna meg győztesnek. Az egyetlen hibája talán a nosztalgikus húrok megpedndítése, mert ettől számomra hatásvadásznak tűnik. A scenerek ilyen szempontból olyanok, mint az Oscar-bizottság, akik imádják a filmekről szóló filmeket. Az intró kulisszatitkairól egyébként nemrég irás is megjelent.

Az utolsó helyezett új értelmet ad a "valós idejű animációkan". Egy naplementét láthatunk nagyjából olyan lassan, mintha tényleg a Föld forgását szimulálná. Az egyetlen mentsége, hogy 256 byte intró. A streamen Charlie azt mondta, hogy szerinte remekül összegez mindent 2020 demóiról. Kicsit borulátó megállapítás, de nehéz belekötni.

Szólj hozzá!

Címkék: demoscene

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr9316356946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása