HTML

Az élet kódjai

Csináld maga. Senki nem csinálja meg helyetted.

Friss topikok

Csapattag verbuválás

2023.05.08. 13:27 Travis.CG

Milyen demoscene csapattagokat szerezni 2023-ban? Olyan, mint egy sztereotíp geeknek barátnőt találni. Reménytelen.

A scenerek randioldalával kezdtem, a Wanted-al, ahol hosszú vagy rövid távra kereshetnek partnert maguknak a magányos scenerek. A hírdetéseket átnézve először azoknak írtam, akik csatlakozni akartak egy csapathoz. Két grafikust céloztam meg, majd naponta ellenőriztem, hogy kapok-e visszajelzést. Zéró válasz. Igaz, már több hónapos hirdetésekre írtam, de azért ezek az emberek nem tűntek el a scene-ről. Elképzelhető, hogy csak megunták a csapat után kajtatást?

Mivel ez a megoldás nem vezetett eredményre, én is adtam fel hírdetést, majd reménykedve vártam a jelentkezőket. Azóta is várom őket, egyre kevesebb reménnyel.

A probléma nem hiszem, hogy általános lenne, valószínűleg én vagyok a kivétel. Hiszen ott van például a Lethargy, ami akkorára duzzadt, hogy lassan két csapatra fog szétesni. Vagy sarjadzani fog, nem tudom. Esetleg egy külön szubkultúrát fog alkotni a demoscenen belül. Már látom is magam előtt a partyt, ahol csak Lethargy-sok adnak be prodokat és egymással versenyeznek. A nyertes prodot pedig beadják egy igazi demoparty-ra.

Persze ez nem meglepő, hiszen egy élvonalbeli csapatról van szó, nyilván szívesen lépnek be. A sereghajtókhoz senki nem akar csatlakozni. Ebből a nézőpontból ez a kritikák legőszintébbje.

Szólj hozzá!

Címkék: demoscene életmód

A bejegyzés trackback címe:

https://cybernetic.blog.hu/api/trackback/id/tr5018110176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása